lebioda Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 czy mógłby ktoś mi podesłać na lebioda@dolsat.pl ten program bo wszędzie szukałem i nie moge znaleźć tego i dać jakiś mały opis jak to zrobić bo na forum nic nie znalazłem jak to zrobić dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 bylo to na forum , nagrywasz program na dyskietke uruchamiasz kopa w czystym dosie , uruchamiasz program , i zmieniasz tam co trzeba a pod F1 masz pomoc poozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 chciałem się spytać czy to jest możliwe żeby ta opcja byłą włączona bo jak odpaliłem program było już ustawione na pref i na sisoftware sandrze mam taki sam wynik dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...