nazir_black Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Witam. Mam płytę solteka 75FRN2-L. Właśnie zakupiłem sobie drugą kość ram i chciałbym się zapytać jak zobczyć czy włączony jest dual ddr? W prawdzie sprawdzałem to programem cpu-z i pokazało, że jest włączony dual, ale czy można to sprawdzić jeszcze gdzies? Tak w ogóle to czy nie powinien się pojawiać komunikat zaraz na początku jak się komp uruchamia, tam gdzie pokazane jest szybkość procka i szynę pamięci dyski itp. ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Witam. Mam płytę solteka 75FRN2-L. Właśnie zakupiłem sobie drugą kość ram i chciałbym się zapytać jak zobczyć czy włączony jest dual ddr? W prawdzie sprawdzałem to programem cpu-z i pokazało, że jest włączony dual, ale czy można to sprawdzić jeszcze gdzies? Tak w ogóle to czy nie powinien się pojawiać komunikat zaraz na początku jak się komp uruchamia, tam gdzie pokazane jest szybkość procka i szynę pamięci dyski itp. ?? W windach programik CPU-Z (najlepiej w najnowszej wersji 1.23) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 http://www.cpuid.com/download/cpu-z-123.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 mam ten program, ale chodzilo mi o to czy czasem zaraz na poczatku jak sie komp uruchamia nie powinno byc cos napisane ze dual ddr enabled. widzialem cos takiego na zdjeciach, ale nie wiem czy to na wszystich plytach tak jest czy tylko na niektorych. zobaczcie o co mi chodzi: http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/pila/8-pl...-ag8-bios-1.jpg czy to na kazdej plycie jest czy tylko na wybranych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 nie na kazdje jest .. najlepiej sprawidzc wkladajac jedna meorke robiaac test w sandrze albo aida32 potem dolozyc drugą i sprawdzic czy uroslo .. jesli tak to masz duala :) ale prosciej przez CPU-Z Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...