k2 Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Czy opłaca sie zmnieniac Voodoo 3 3000 na GeForce 2 gts pro 64Mb ddr prolinka. Karte moge wciagnąć za 300zł. O ile ta karta jest wydajniejsza od GeForc-a mx 400? prosze o powazne odpowiedzi:) /bo nie wiem czy zmnienac/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 powaznie ? 8O No to zmien :!: Poogladaj wyniki Benchmarkow tych graf :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Czy opłaca sie zmnieniac Voodoo 3 3000 na GeForce 2 gts pro 64Mb ddr prolinka. Karte moge wciagnąć za 300zł. O ile ta karta jest wydajniejsza od GeForc-a mx 400? prosze o powazne odpowiedzi:) /bo nie wiem czy zmnienac/ Roznica jest bardzo, bardzo duza, tak jak mowi moj poprzednik przejrzyj wyniki benchmarkow tych graf :P Za 300 zl sam bym takie cos lyknal :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Oplaca sie. Karta jest duzo szybsza i prawdobodobnie bedziesz po raz pierwszy w stanie grac z 32 bit rezolucja. Nie oczekuj dobrego AA, ktore niestety jest okropne. Po za tym bedziesz mial nowe funkcje, jak np. cube mapping, NSR i oczywiscie hardware T/L. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 powaznie ? 8O No to zmien :!: Poogladaj wyniki Benchmarkow tych graf :idea: rzuc jakis linkiem z benchmarka [najlepiej 2000 lub 2001 SE, jezeli voodoo wydoli na deauft, bo wydaje mi sie ze NIE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 proste za 300zl jasne ze sie opyla!!! i w ogle v3 to juz jest troche przestarzale jak na dzis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Brać GF2 Pro Vodoo3 to już historia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 No a moze kyro2 a to sprzedaz za ponad 100zl :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 No a moze kyro2 a to sprzedaz za ponad 100zl :wink:jestem za jakość grafy bedziesz mial nie przecietna a wydajnosc w granicach gf2 gts Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 No a moze kyro2 a to sprzedaz za ponad 100zl :wink:jestem za jakość grafy bedziesz mial nie przecietna a wydajnosc w granicach gf2 gts sprawa wyglada tak nie che kart i innej rodzenu niz GeForce, poniważ: - nie ma problemu ze starami [nie masz pojecia ile ja sie musialem nameczyc zeby moje voodoo poprawnie dzałalo na WinXP, na kyro i ati nmało sie znam] - 300zł to bardzo dobrz cena [na allego.pl, moze sie zdzewisz ale sprzedam je co najmniej za 150zł, jak? Nie bedze sie rozpisywał chyba ze chcesz.... -to po prostu dobra karta która mozna lekko podkrecic i przy okazji jest wyjscie tv [mam monitor 15 cali:(((] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...