neo201 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 mam durona ichce zdjac radiator niewiem czy sie da wiem ze jest przyklejony patrzałem wszedzie i nigdzie nic ciekawego nie pisza wiec moze tutaj ktos wie????? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 przyklejony do procka 8O moze to pasta zaschła? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo201 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 to jest zintergrowany procek i one maja radiatory przyklejone do niego niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 hm to chyba bedziesz musial zamrozic plyte :) wkladasz do worka szczelnie zamykasz i ciach do zamrazarki tylko nie wiem na jak dlugo :roll: ps. co to za proc? i plyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo201 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 płyta to k7som+ duron 1400 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeinXor Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Witam. @neo201 chciałem się dowiedzieć jak ci poszło odklejanie radjatora, bo mam teraz ten sam problem i nie wiem jak się do tego zabrać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 A nie wystarczy pograc pare godzin tak zeby proc sie zrobil goracy a klej czy tam pasta miekka. POtem powinien latwiej odejsc radiator od proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 płyta to k7som+ duron 1400 :) 964763[/snapback] albo rybki - albo akwarium :lol: najwyższy procesor montowany na tych plytach to był Duron1300 (nazywany AMD 2200+), natomiast typowo były Durony 800 do 950 :D Przyklejony nie jest, tylko to coś udające pastę termoprzewodzącą się zapieka ;) to jakaś guma silikonowa czy inny tego typu glut :zonk: Daje się zdjąć na ciepło i ma zimno - do wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 proponuje pogrzac na ten 'ukladzik'(proc+rad) suszarka [; najlepsze rozwiazanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 proponuje pogrzac na ten 'ukladzik'(proc+rad) suszarka [; najlepsze rozwiazanie. 1442903[/snapback] Robiłem tak z grafiką, metoda się sprawdza :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 A nie zadzaialala by metoda z odcieciem radiatora od procka za pomoca dratwy czy innej zylki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Miałem to samo. Jedno sprawne szarpnięcie i po sprawie :) Właściwie sam nie wiem co to jest , ale jak na pastę wygląda dziwnie. Całe czarne , jak kondom wyglada :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...