Jacek Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 jest sposob na usuniecie trzaskow podczas odtwarzania mp3 badz filmow na kompie z płytą ktora ma takie chipsety: VIA VT82C693 and VT82C596 ?? Problem ten wystepuje po zaisntalowaniu sterownikow, jak i bez nich i tylko w systemach NT. W 98 np. jest dobrze. jakies rady? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 VIA Latency Patch? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 tak się wtronce mam ten sam problem tyle że z SB LIVE 5.1 digitall :) (sciagnołem latency Patch do SB ale on się nie chce wtyknąć :| ) co robić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 tak się wtronce mam ten sam problem tyle że z SB LIVE 5.1 digitall :) (sciagnołem latency Patch do SB ale on się nie chce wtyknąć :| ) co robić ? tak się wtronce mam ten sam problem tyle że z SB LIVE 5.1 digitall :) (sciagnołem latency Patch do SB ale on się nie chce wtyknąć :| ) co robić ? tak się wtronce mam ten sam problem tyle że z SB LIVE 5.1 digitall :) (sciagnołem latency Patch do SB ale on się nie chce wtyknąć :| ) co robić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 łatka nie pomogła.... Ona jak i stery są najnowsze :/ hm ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...