Lukrecja Borgia Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Mam pytanko :?: ktory rodzaj linuxa jest najlepszy do instalacji.Chodzi mi o taki zebym nie musiala dodatkowo instalowc mp3 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoloot Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 spróbuj np. auroxa. czy wiesz jak to zainstalowac lub czy masz kogos, kto ci to zainstaluje? jeśli chodzi o auroxa to standardowo jest instalowany odtwarzacz xmms, a jak przy instalacji wejdziesz w sekcje multimedia, to zaznacz sobie xmms-skins -- kilka fajnych skórek. Dodatkowo w tej sekcji zaznacz Mplayer -- bardzo fajny program do filmnow w divx'ie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Najlepszy do instalacji jest linux 2.4.26. Tylko nie widziałem żeby kernel miał bezpośrednio wsparcie dla mp3. Błagam ludzie, pomyślcie zanim coś napiszecie. Jest szukajka, są linki, jest kilka topiców o wyborze dystrybucji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrecja Borgia Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Oka thx za rade :) juz wszystko mam wybor padl na f.c.2 :D mp3 zainstalowalam oddzielnie,BTW świetnie dziala, byl maly problem z instalacja javy,ale dziala i jest oka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...