Kwiecień Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Mam dziwny problem z klawiaturą Microsoft Wireless Multimedia Keyboard 1.0A. Za chiny ludowe nie mogę sprawić żeby działały przyciski od F1 od F12 :? Naciskając je poprostu nic nie reaguje (chyba poza F1 gdzie help się otwiera ;) ) Ustawiając w DeusEx kalwiszologię zamiast F12 pisze "Control". What the fuck ?? :? Sterowniki zainstalowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Nikt nie wie co z tym zrobić ?? Już mnie szlak trafia, w nic sobie zagrać nie mogę :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Nikt nie wie co z tym zrobić ?? Już mnie szlak trafia, w nic sobie zagrać nie mogę :/ jest taki klawisz F.Lock i on uruchamia te klawisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 F Lock jest w Logitechu ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vkobra Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 W Microsofcie tez jest ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Faktycznie jest. Dzięki wszystkim !! EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinski Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 a znacie może sposób żeby F Lock właczał się przy ładowaniu systemu? (microsoft) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...