wizjonerek Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Cześć na poczatek wielka prośba do Admina aby nie przenosił przez chwilke tego tematu do softu.wiecej ludzi ten dział przegląda a przydała by mi sie szybko Wasza pomoc znów małe pytanko mianowicie. chcąc sprawdzać działanie poszczególnych skryptów php na swoim komputerze(a nie na servie) zainstalowałem Apacha(działa poprawnie) moje pytanko jak zainstalować to forum ????? wydedukowałem ze potrzebna jest bazanp w mySQL. dobrze mówie ?? ale dokładnie jak powinna wyglądać. w miare mozliwości prosze o dokładne instrukcje jak dla konia co po czym powinienem zrobić bo jakoś narazie stanołem na sql i ani rusz dalej .Dzieki z góry za pomoc i podrówka dla Wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Cześć na poczatek wielka prośba do Admina aby nie przenosił przez chwilke tego tematu do softu.wiecej ludzi ten dział przegląda a przydała by mi sie szybko Wasza pomoc znów małe pytanko mianowicie. chcąc sprawdzać działanie poszczególnych skryptów php na swoim komputerze(a nie na servie) zainstalowałem Apacha(działa poprawnie) moje pytanko jak zainstalować to forum ????? wydedukowałem ze potrzebna jest bazanp w mySQL. dobrze mówie ?? ale dokładnie jak powinna wyglądać. w miare mozliwości prosze o dokładne instrukcje jak dla konia co po czym powinienem zrobić bo jakoś narazie stanołem na sql i ani rusz dalej .Dzieki z góry za pomoc i podrówka dla Wszystkich Jezu Tyle Forumowiczów przeczytało posta i ani jednej podpowiedzi czy naprawde nie potraficie mi pomóc?? Administatorzy prosze pomózcie Mi prosze.Bo jestem teraz w kropce a wasze doświadczenie napewno przyda sie w tym wypadku plisss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Nie mam pojecia o co ci chodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Nie mam pojecia o co ci chodzi :P hmmm wiedziałem ::( jeszcze raz po krótce ale troszke inaczej co by było prościej forum zassane z www.phpbb.com rozpakowane za serwerze który udostepnia obsługe php3 php4 no i co teraz . jak zainstalować .plik install.php domaga sie podania mu ścieżki do bazy w SQL. czy ktoś może mi wytłumaczyć jak to poskładać. licze na wasze doświadczenie i pomoc pozdrówka Wizjo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Skoro potrzebujesz pomoc to napisz PW do marco. On powinien Ci pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Skoro potrzebujesz pomoc to napisz PW do marco. On powinien Ci pomóc. ok Dzięki za informacje .napewno napisze .jeszcze raz thx wielkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...