Skocz do zawartości
ST@LOWY SZCZUR

Dla Miłosniuków ATI pomóżcie :O)

Rekomendowane odpowiedzi

Drogi milosniuku poszukaj w necie .

Polecam tez opcje  szukaj , ktora jest stworzona dla  wszystkim milosniukow tego forum .

8) Brachu jak masz voodu hhee to na twojim miejscu wcale bym sie nei wtrocał lamusie :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam tez opcje  szukaj , ktora jest stworzona dla  wszystkim milosniukow tego forum .

8) Brachu jak masz voodu hhee to na twojim miejscu wcale bym sie nei wtrocał lamusie :lol: :lol: :lol:

xan dobrze ci napisal kolego SZCZUR

zanim zalozysz watek, warto jest poszukac, a nie zasmiecac forum !

i bez ublizania prosze !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8) Brachu jak masz voodu hhee to na twojim miejscu wcale bym sie nei wtrocał

He he brachu lamusie , Voodoo sie pisze tak .

BTW Ja zaliczam sie do Milosniukow zarowno kart Voodoo jak i ATI :) dlatego odpowiadam na twoje madre pytanie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Brachu jak masz voodu hhee to na twojim miejscu wcale bym sie nei wtrocał lamusie...

a co ma piernik do wiatraka - jak ktos ma starsza karte graficzna to mniej sie zna na kompach - po prostu BIG LOL

znam takich co to maja sprzet wypasiony jak mazenie a nie wiedza np co to BIOS 8O , ze nie wspomne o takich ludziach ktorym obce jest kulturalne zachowanie - NETYKIETA i te sprawy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Brachu jak masz voodu hhee to na twojim miejscu wcale bym sie nei wtrocał lamusie...

a co ma piernik do wiatraka - jak ktos ma starsza karte graficzna to mniej sie zna na kompach - po prostu BIG LOL

znam takich co to maja sprzet wypasiony jak mazenie a nie wiedza np co to BIOS 8O , ze nie wspomne o takich ludziach ktorym obce jest kulturalne zachowanie - NETYKIETA i te sprawy

to mam do ciebie pytanie nie maja nigdy w rece jakieś wypasionej grafy jak wiesz co jak i gdzie . Uważam że kazdy sie uczy na swoich błedach chcaiałem tylko linka a ''Wielki Brat '' wszystkie rozumy pozjadał mi podobała sie postawa KAT i chwąła Mu za to dostałem co chciałem Big THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to mam do ciebie pytanie nie maja nigdy w rece jakieś wypasionej grafy jak wiesz co jak i gdzie ...

czy przez to ze masz od kogos szybsza karte graficzna w kompie to czujesz sie lepszy od tego kogos ???

a skad wiesz ze xan nie mial w lapach nic szybszego od Voodoo3 bo to ze ma ta karte w kompie nie znaczy ze nie bawil sie szybszymi - moze mu szybsza nie jest potrzebna, a potrzebuje karty generujacej niekiepski obraz 2D wiec ma Voodoo3 :!: , a jakby w podpisie mial ATI Radeon 9700 to bylby bardziej wiarygodny dla Ciebie ???

a jezeli pijesz do mnie to powiem ze mialem "w rece" (i w kompie) kilkanascie kart graficznych i wcale nie czuje sie przez to lepszy od innych - mialem np ELSA GLADIAC ULTRA (dosyc dawno temu - kiedy to GF2 Ultra to byl najszybszy) i to ze pisze teraz ten tekst na kompie z TNT2 (ale nie bylejakim bo Diamon Viper 770) znaczy ze jestem glupszy niz wtedy kiedy mialem GF2 Ultra z firmy ELSA ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...