Maciass Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Troche to naciagane na ten dzial forum ale - ma to zwiazek z karta graficza i postacia w jakiej jest sprzedawana wiec moze ktos odpowie. Zanabylem karcioche jak w temacie - w komplecie byla gierca - jak w temacie - no zapuscil ja plyte (DVD rom) zainstalowal, uruchomil i ... kupa.... chce wlasciwa plyte zebym mu do napedu zasadzil a ja mam tylko ta co byla w kartonie - fakt dziwne ma oznaczenie "cd 3" no ale niby oryginal - numerem - tylko cos o ten numer instalka nigdzie sie nie domagala...hmmm ?. Kupowal ktos taki kit ostatnio i mial taki problem ? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immothep Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Mam szafirka z tym Splinterem ale jeszcze nie miałem kiedy zainstalowac, tak więc Ci nie pomoge ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciass Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 TRUDNO SSSOROBIC POCZEKAM ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Dodają Splinter'a do Radeona? Hehe, u mnie giera ma arty chociaż mam najnowsze catalysty ; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciass Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 tia... n ocoz nie powiem czy u mnie sa arty bo ni choroby nie dziala - moze ktos ma dzialajacego "no cd" cracka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 cracka sie zachciewa mowisz :> ladnie ladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 cracka sie zachciewa mowisz :> ladnie ladniePrzecież ma oryginał, a że nie chce żonglować cdkami to co w tym złego :P Maciass, sprawdź czy masz wszystkie cd (choć jak gra się zainstalowała to pewnie tak), ew. możesz dowiedzieć się czegoś u producenta/sprzedawcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bad_boy Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Nie czytacie dokładnie. Ta gra jest na DVD.Dostalem taka sama do takiej samej karty.Nie wiem czy dziala z tej plyty bo nie mam DVD takze sciagnolem sobie ta giere z dc po lanie.Wal na maila to ci podesle co trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 .Nie wiem czy dziala z tej plyty bo nie mam DVD takze sciagnolem sobie ta giere z dc po lanie.Ahaaaaaaaa :)) rozumiemy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciass Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 sprzedawca zrobil jeszcze wieksze oczy niz ja mialem po zainstalowaniu gry a do producenta zwroce sie w ostatecznosci jak mi najzdolniejsi tweak.pl nie pomoga :-) za wszystkie rady i uwagi (rowniez te kiepskie :-)) dzieki pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ja dostalem ta plytke Splinter Cella P.T. (DVD) w prezencie od kumpla, ktory w hurtowni pracuje - u mnie dalo sie spokojnie zainstalowac i wlasnie za chwilke bede sobie w nia znow pykal ;-) Nie mam szafirka ale herca - ale heca :!: ;-) BTW - na plytce nie ma takiego czegos jak "CD3", jest numer ale nie uzywalem go podczas instalacji 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immothep Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 jest numer ale nie uzywalem go podczas instalacji 8O Bo pewnie numer potrzebny jest podczas rejestracji gry na UbiSoft'cie czyli m.in. do gry on-line Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciass Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 BTW - na plytce nie ma takiego czegos jak "CD3", jest numer ale nie uzywalem go podczas instalacji nie chodzi o cos co jest na plycie tylko plyta widziana jest w systemie jako SC2_CD3 - taki volumin (np w eksplortorze - nazwa przy napedzie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Mam radka jak w podpisie i gra chodzi bardzo ladnie. Najnowsze stery(na starszch tez nie bylo problemow). Ale za to w 1 jak wlaczylem FSAA i wlaczylem night vision to pojawialy sie artefakty. Podejrzewam ze to wina sterow oraz tego ze nie zaleca sie wlaczanie w tej grze FSAA :). W 2 nie bylo takiego problemu z FSAA ale za to czasem jak wlaczy sie google nocne :) i ruszy lekko myszka(tylko w niektorych miejsach) to gra ma artegakty. Nawet tego nie powinno sie nazywac artefaktami bo w obu splinterach sa to paski przechodzace przez ekran. W 1 caly czas przy wlaczonym FSAA a w 2 tylko w specyficznych miejscach. Dodam ze karta nie podkrecana i sie nie przegrzewa. Widocznie gra nie za dobrze dziala pod radkami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 BTW - na plytce nie ma takiego czegos jak "CD3", jest numer ale nie uzywalem go podczas instalacji nie chodzi o cos co jest na plycie tylko plyta widziana jest w systemie jako SC2_CD3 - taki volumin (np w eksplortorze - nazwa przy napedzie)No faktycznie - u mnie tez tak jest :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...