Taruel Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Kupiłem nowa karte graficzną i stwierdziłem że warto by było wgrać nowego direct-xa dokładnie 9.0c niby najnowszy ze strony microsoftu, niestety podczas instalacji windows informuje mnie, iż cytuje"oprogramowanie nie przeszło testów zgodności i nie zostanie zainstalowane". W jaki sposób moge tego przeklętego directa wgrać ? Dzięki za ewentualne odpowiedzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Może to była jakaś stara wersja testowa,ściągnij z innego źródła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 http://download.microsoft.com/download/8/1...x_9c_redist.exe Ściągnij z tąd, ja dzisiaj ściagłem i instalnełem i wszystko jest OK. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Kiedys wylaczylem za duzo usług w widzie XP i mialem to samo. Jezeli bawiles sie tym to to sprawdz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taruel Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ściągnąłem najonwszą wersje ze strony microszitu, co do usług to rzeczywiście dużo wyłączyłem próbowałem włączyć te które uważałem że mogą pomóc i kicha, ale inne drivery które nie mają wogóle testów zgodności wgrywają siebez problemu. Jak ktoś wie jaką usługe należy włączyćto śmiało prosze o odpowiedź :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Z tego co pamietam to u mnie wygladalo to tak, ze przy instalacji DX9 po rozpakowaniu plikow instalacyjnych do tempa kreator instalacji wywalal jakims bladem(chyba juz w czasie kopiownia plikow ale nie jestem pewien). Co do uslug to wlacz wszystko co ma w tresci opisu slowo "certyfikat". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Ustaw na reczna " Usluge kryptograficzna " i po problemie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...