MeHow Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Szukam linka do patcha, ktory usprawnia pracowanie winxp z Athlonami z gory dzieki MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 1-sze slysze o takim czyms:/ w czym ma usprawniac? ale jesli jest takie cos to prosze o linka:) nie zaszkodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Siemka. Ja mam cos takiego - jest to poprostu wpis rejestru ktory zmienia wartosc przydzielania pamieci do jedengo mechanizmupracy windy, ale nie pamietam co to dokladnie jest :D Jak ktos chce to moge to na mejla wyslac. Chce ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 A juz mi sie przypomnialo :D Jest to wpis, ktory pozwala na prawidlowe dzialanie prockow AMD z winxp, a za nieprawidlowosc polegala na tym ze przy uruchamiania czegos co wykorzystuje szyne AGP komp sie wiesza :( U mnie byl to juz pokazujacy sie pulpit windowsa xp, ale to juz mam za soba. Zreszta wszystko zalezy od konfigu. Mam nadzieje ze o to ci chodzilo bo jak nie to o niczym innym nie slyszalem. Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Szukam linka do patcha, ktory usprawnia pracowanie winxp z Athlonami z gory dzieki MeHow inaczej powiem. mówisz że szukasz, a nie piszesz po co. moze da sie ro zrobić w inny sposób. jeżeli szukasz tego tylko dlatego, że masz jakieś widzimisie, to określe cię prosto i jasno: lamer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 a może chodzi ci o Service Packa :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Siemka. Ja mam cos takiego - jest to poprostu wpis rejestru ktory zmienia wartosc przydzielania pamieci do jedengo mechanizmupracy windy, ale nie pamietam co to dokladnie jest :D Jak ktos chce to moge to na mejla wyslac. Chce ktos? Ja chce mail mehow6@wp.pl A co do tego dlaczego - wystepuja zwichy, niektore podobne do tych twoich Grzechu. NaRkA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 (edytowane) to i mi mozesz podeslac thx Edytowane 21 Września 2005 przez Nyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 http://www2.amd.com/Agreement_Handler/1,,8...252C00%252Ehtml Z tym, ze Win XP jest zoptymlizowane dla Athlona, i wszystkich chipsetow VIA (umowa). Teraz packi sa niezbedne, ale dla.. P4 (fortuna kolem sie toczy :-)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 chciałem się spyta czy ten dodatek działa tez na duronie ???.Tak tylko pytam moze wgram :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 juz nie trzeba przeczytałem że to tez jest do duronów :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...