McWojtas Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Witam Moj Komp to: Athlon 2200xp MSI k7n2 delta-l Radeon 9000 Temperatura srednio po podniesieniu FSB wynosi 42" Zaczynam dopiero przygode z podkrecaniem i chcialbym wiedziec co mge jeszcze podkrecic? Podnioslem FSB z 133 na 146 i to by bylo na tyle Ciekawia mnie takie ustawienia powiedzcie mi co to oznacza i ile w moim wypadku srednio moge tam dac -CPU Ratio? -CPU Vcore Select? Ciekawi mnie jeszcze to dlaczego moj mnoznik jest ustawiony na 6,75x288 , a w takiej tabelce KSE jest mowa iz moge ustawic mnoznik na 13,5.Cos mi sie chyba niewydaje ze bylo by to rozsadne posuniecie? Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 6,75x2=13,5...:P 288:2=144 poczytaj FAQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 CPU RATIO = Mnożnik. CPU Vcore Select = Wybór napięcia dla procesora. Napisz jakie masz pamięci DDR ?? Nie można powiedziec ile moglbys ustawic musisz sam probowac... P.S. W Dziale "FAQ" jest topic "Podkrecanie dla poczatkujączych" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...