Piszczel Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Mam Epoxa rev 1.1 i chciałbym się dowiedzieć czym różnią się od się inne wersje. O ile pamiętam to rev 2 jest najlepszy? czy sie mylę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 z tego co sie orientuje to 1.1 ma 4k nalowy dzwiek, a 1.2 6 kanalowy, pozatym wszystkie powyzej 1.0 maja poprawiona wydajnosc pamieci mozesz byc zadowolony poniewaz 1.1 i 1.2 sa poszukiwane ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Bo mam problem. Magistrala nie chce się podnieść po przekroczeniu AGP/PCI = 72/36 :evil: . Posądzam chipset. Może by go schłodzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Bo mam problem. Magistrala nie chce się podnieść po przekroczeniu AGP/PCI = 72/36 :evil: . Posądzam chipset. Może by go schłodzić? JASNE!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Niestety chłodzenie nie pomogło :evil: Tylko martwi mnie fakt że na moim Epoxie nie ma wyświetlacza (Taki 2x8), który był na 8kha :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...