Gość KOzi]K[ Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Mam pytanie czy ma ktos plyte dwuprocesorowa?Mam pytanie, czy oplaca sie miec taka plyte np. do gier?czy jest to duzy wzrost niz tylko na 1 procesorze? Czy wiecie gdzie mozna kupic taka plyte glowna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 mam nawet 3 takie płyty i do gier ABSOLUTNIE sie nie nadają - jedyne rozsadne zastosowanie to serwer, obliczenia i rendering 3D powód - słaba przepustowość pamięci, brak gier wykorzystujących SMP (no moze poza Q3) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Kup P4HT bedziesz mial 2 procki w jednym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Co do wydajności: http://www.tomshardware.pl/cpu/20040528/index.html A tu masz płytę: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5511 Dotyczy akurat procesorów AMD, ale do Intela nie znalazłem. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 dzieki:) mysalalem ze da sie malym kosztem zbudowac duza bestyjke :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 do gier nic nie wnosza dwa proce tera najlepiej kupic Athlona 64 -podobna cena a lepsza wydajnosc w grach chyba ze pracuje sie na programach wykorzystujacych dwa procesory to wtedy oplaca sie inwestowac w kilka procesorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...