e.t. Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Witam postanowilem zmodernizowac trche kompa i zainwestowac w nowego procka, najprawdopodbniej bedzie to barton 2,5 mobile i tu moje pytanie jakiej serii tego procka szukac, czy jest realna szansa aby w polsce dostac tego ktory chodzi na napieciu 1,45?? P.S. A i jeszcze jedno jaki cooler do tego procka max do 100 zl, a moze wystarczy moj FRII. Mam jeszcze problem z wyborem mobo bo zastanawialem sie nad NF7-SL ale jak zaczalem czytac posty na jej temat to coraz bardziej mi sie nie podoba. Wypowiedzcie sie szczeze jak to z nia jest na prawde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 ja mam z serii AQYHA z 4 tygodnia 2004 roku i jestem całkiem zadowolony :) Procesor jest na napięciu 1,65 ale bez problemu chodzi na 1,3 więc szukanie wersji 1,45 jest chyba niepotrzebne bo to tak samo wychodzi :P A podobno 1,45 gorzej trafić dobrze podkręcalny. Poza tym procesor podkręcałem maksymalnie na 2,5 GHz ale pewnie pójdzie tez lepiej tylko mam słabe chłodzenie u nie chcę ryzykować :D A co do coolera to za niewiele ponad 100 można dostać Aero 7 ja bym sam sobie chętnei takie cacko sprawił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e.t. Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Mialem raz Aero 7 w swoich rekach i odpada bo jest troche za glosny, myslalem o ktoryms z pentagramow freezone, co o nich sadzicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Wszystko o 2500+M: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=62713 małe pytanko ile da sie wycisnąć z 2500+ XP-M serii AQYHA0409RPMW ?? Jak byś przeglądał uważniej forum to byś wiedział ŻE SERIA NIE MA ZNACZENIA !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...