Skocz do zawartości
e.t.

Seria bartona-m

Rekomendowane odpowiedzi

Witam postanowilem zmodernizowac trche kompa i zainwestowac w nowego procka, najprawdopodbniej bedzie to barton 2,5 mobile i tu moje pytanie jakiej serii tego procka szukac, czy jest realna szansa aby w polsce dostac tego ktory chodzi na napieciu 1,45??

P.S.

A i jeszcze jedno jaki cooler do tego procka max do 100 zl, a moze wystarczy moj FRII. Mam jeszcze problem z wyborem mobo bo zastanawialem sie nad NF7-SL ale jak zaczalem czytac posty na jej temat to coraz bardziej mi sie nie podoba. Wypowiedzcie sie szczeze jak to z nia jest na prawde

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam z serii AQYHA z 4 tygodnia 2004 roku i jestem całkiem zadowolony :) Procesor jest na napięciu 1,65 ale bez problemu chodzi na 1,3 więc szukanie wersji 1,45 jest chyba niepotrzebne bo to tak samo wychodzi :P A podobno 1,45 gorzej trafić dobrze podkręcalny.

Poza tym procesor podkręcałem maksymalnie na 2,5 GHz ale pewnie pójdzie tez lepiej tylko mam słabe chłodzenie u nie chcę ryzykować :D

A co do coolera to za niewiele ponad 100 można dostać Aero 7 ja bym sam sobie chętnei takie cacko sprawił :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko o 2500+M:

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=62713

małe pytanko ile da sie wycisnąć z 2500+ XP-M serii AQYHA0409RPMW ??

Jak byś przeglądał uważniej forum to byś wiedział ŻE SERIA NIE MA ZNACZENIA !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi