dicksonchoto Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 mam rive tnt2 32mb model 64, ladnie chodzila mi na 98se. teraz zmienilem na win2000 i mam jakis blad - komp wykrywa karte, ze swojej bazy wgrywa sterowniki, ale przy ikonce jest wykrzynik a w info o urzadeniu napis "Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)" probowalem wgrywac sterowniki z 4 roznych zrodel i nic nie pomaga. pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 W biosie ustaw Assign IRQ for VGA na Enabled. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dicksonchoto Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 dzięęki!!!! jesteś WIELKI! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Też mialem dawniej podobny problem tyle że z USB, nie mogłem aparaciku podłączyć (bo nic innego na USB nie mam). Zmieniłem w biosie taką opcje dla USB i pomogło. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...