Gość DaMcio Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 hejah :) Mam poważny problem z Fic Radeon 9500 Pro :| (trochę historii był na początku ten mały g******* wiatrak... jednak po 2 przegrzaniach karty zmieniłem go na wiatrak od obudowy (radiator pozostał ten sam) teraz latem gdy dotykam karty normalnie mnie PARZY :| a jednak się nie wyłącza tak na moją ręke :wink: to ma z... no 49 jak nic a i jeszcze jeden komunikat KARTA NIE JEST PODKRĘCONA chodzi tak jak chodzi od nowości :) a więc pytanie jaki radiator i wiatrak zamontować :| tak do 100 zł tylko aby było ok :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 vga silencer ok 60zeta + jakieś zwykłe radiatorki na pamięć np miedziane cooler master za ok 30zeta i masz 100złotych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...