elpresspl Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Jakie jest standardowe napiecie dla tego Antka?? Szukalem na forum ale nie znalazlem nic. W biosie mi pokazuje 1,75V. Aha i czy temperatura 40 stopni na SuperOrbie to duzo?? Dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Faktycznie 1,75 to default, a 40C to jak na 1800+ to wporzo. U mnie chodził jakis czas na 1,65V bo się strasznie grzał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Ja ustawiłem vcore na 1,85V ze względu na o/c i mam temp. odpowiednio: luz/stres: 37*C / 48*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Normalnie 1,75V - staraj się nie przekroczyć 1,95 V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 ja na swoim Antku tez tak powinienem miec, nie wiem dlaczego moj Soltek dmoyslnie ustawia 1.85??? Zmniejszylem do 1.75 i mnoznik zwiekszylem do 11*133:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 OK. Czyli nie mam sie czym martwic. Jeszcze jedno, wiem ze kiedys ktos podawal na forum adres stronki na ktorej byly wyniki krecenia danej serii procka. Moze ktos zna ten adres bo mi sie gdzies zapodzial?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Maksymalnie ustawiałem na moim antku 2,2V (chwilowo bo się bałem - grzał się okrutnie). Ruszał wtedy na 11x166. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 OK. Czyli nie mam sie czym martwic. Jeszcze jedno, wiem ze kiedys ktos podawal na forum adres stronki na ktorej byly wyniki krecenia danej serii procka. Moze ktos zna ten adres bo mi sie gdzies zapodzial?? http://www.overclockers.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 OK. Czyli nie mam sie czym martwic. Jeszcze jedno, wiem ze kiedys ktos podawal na forum adres stronki na ktorej byly wyniki krecenia danej serii procka. Moze ktos zna ten adres bo mi sie gdzies zapodzial?? Jaką masz serie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Sorry że sie wtryniam ale ja po siedzeniu w necie w międzyczasie słucham MP3 to mi temp w biosie pokazuje 50*C 8O Coolera mam z miedzianą podstawką (COLORFUL First plate s462-11b725) Wydaje mi sie że to troszkę za dużo :( . Nie wiem czy to od tego ale ja zakładałem tą wichure :? . Nałożyłem chyba za mało pasty bo palcem rozprowadzałem :oops: . Jak sądzicie to jest wina tej pasty czy ten wiatraczek to ogulny SHIT :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver111 Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Ja też mam antka 1800+ i ten sam cooler i temp to 54'C max, ale to tylko dlatego ze obudowa nie jest wetylowana. Wlasciwa obudowa juz idzie do mnie kurierem i wtedy zrobie wlasciwy przewiew. wiec mysle ze 50 to norma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 W takim razie już mi lepjej :D tylko zastanawia mnie ten Volcano 7+ w twoim opisie 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver111 Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 ten volcano to zaostal ze starego opisu, juz poprawilem :oops: , i tak jak mowilem mam ma 50-53 'C przy 3dmark przez 12 godzin. Uwazam jednak ze jak doloze do blaszaka 2 wentki (jeden pcha a drugi ciagnie) to tem. spadnie do ok 40-45'C tyle bynajmniej jest przy max obciazeniu przy otwartej obudowie. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 OK. Czyli nie mam sie czym martwic. Jeszcze jedno, wiem ze kiedys ktos podawal na forum adres stronki na ktorej byly wyniki krecenia danej serii procka. Moze ktos zna ten adres bo mi sie gdzies zapodzial?? Jaką masz serie ? Seria AGOIA. Slyszalem ze sie dobrze kreci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Seria AGOIA. Slyszalem ze sie dobrze kreci :) Tak, nawet niezle. Ale to i tak mimo wszystko zalezy od egzemplarza. Moj np. chlodzony woda chodzi na 1800 (144x12.5) przy 1.85V, a przy 1.75 stabilny byl na 1700, dalej nie sprawdzalem, przeskoczylem na 1.85. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...