Skocz do zawartości
elpresspl

Napiecie Athlona XP 1800+ ??

Rekomendowane odpowiedzi

OK. Czyli nie mam sie czym martwic.

Jeszcze jedno, wiem ze kiedys ktos podawal na forum adres stronki na ktorej byly wyniki krecenia danej serii procka.

Moze ktos zna ten adres bo mi sie gdzies zapodzial??

Jaką masz serie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry że sie wtryniam ale ja po siedzeniu w necie w międzyczasie słucham MP3 to mi temp w biosie pokazuje 50*C 8O Coolera mam z miedzianą podstawką (COLORFUL First plate s462-11b725) Wydaje mi sie że to troszkę za dużo :( . Nie wiem czy to od tego ale ja zakładałem tą wichure :? . Nałożyłem chyba za mało pasty bo palcem rozprowadzałem :oops: . Jak sądzicie to jest wina tej pasty czy ten wiatraczek to ogulny SHIT :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten volcano to zaostal ze starego opisu, juz poprawilem :oops: , i tak jak mowilem mam ma 50-53 'C przy 3dmark przez 12 godzin. Uwazam jednak ze jak doloze do blaszaka 2 wentki (jeden pcha a drugi ciagnie) to tem. spadnie do ok 40-45'C tyle bynajmniej jest przy max obciazeniu przy otwartej obudowie. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK. Czyli nie mam sie czym martwic.

Jeszcze jedno, wiem ze kiedys ktos podawal na forum adres stronki na ktorej byly wyniki krecenia danej serii procka.

Moze ktos zna ten adres bo mi sie gdzies zapodzial??

Jaką masz serie ?

Seria AGOIA.

Slyszalem ze sie dobrze kreci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seria AGOIA.

Slyszalem ze sie dobrze kreci :)

Tak, nawet niezle. Ale to i tak mimo wszystko zalezy od egzemplarza. Moj np. chlodzony woda chodzi na 1800 (144x12.5) przy 1.85V, a przy 1.75 stabilny byl na 1700, dalej nie sprawdzalem, przeskoczylem na 1.85.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...