jogi Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 otoz: nie wyswietlaja mi sie niektore strony, np. www.pou.pl ;-/ pod mozilla firefoxem jest ok. system to winxp z latkami, sp itp sprawami. Jak mozna skutecznie przeinstalowac IE ? niby sciagnalem jakas wersje z netu, ale to cos chwilke pogrzebalo, zrestartowalo komp i koniec. ponadto po kliknieciu w pomoc - IE informacje nie mam danych co do sily szyfrowania, wersji itp danych. Mozecie mi cos pomoc ? to nie moj komp i wlasciciel uparl sie na IE pozdrawiam Jogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Najprościej - jeżeli uparł się na IE, to niech zadzwoni do supportu microsoftu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Jak ponownie zainstalować lub naprawić programy IE i OE w Win XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Najprościej - jeżeli uparł się na IE, to niech zadzwoni do supportu microsoftu ;] aaaaaaaaaaaaaaaale fajne :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...