szybki__ Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 nio wlasnie, explorera mozna bylo normalnie uninstalnac, a z tymi cio zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 messengera to ja kiedyś normalnie kasowałem folder w program files - tera mam to gdzieś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 dobra, outluka zostawie jednak:}, pozostaje problem z tym messengerem...gdzies widzialem kiedys na jakims forum jak to zrobic...ale nie moge sobie przypomniec :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 dobra, juz znalazlem na forum tweak :} j Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Moja metoda na messager'a jest nastepująca. Start=> uruchom - msconfig => uruchamianie - odznaczamy msmsgs i OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 a moja taka - kasuje katalog Messenger w c:program files - a jak już napisałem tera mam go gdzieś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 A najlepsza metoda to XP antyspy. Mesenger - "odinstaluj całkowicie" Anty spy sie jakby wiesza troche po tej czynnosci ale mesengera nie ma ani sladu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Polecam zajrzeć tutaj ten program pomoże nie tylko w usunięci Meesengera :) http://www.xp-antispy.de/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 mam xp-antyspy po polsku, mogę podesłać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%INFmsmsgs.inf,BLC.Remove Wklej to do wiersza poleceń. No i był sobie windows messenger :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...