cajmer Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 witam, mam problem taki jak w temacie - nie wiem jak skopiowac ngrany juz film z kasetki na kompa za pomoca lacza Wi-Fi w WMM oraz VideoStudio 7 moge tylko nagrac nowy film i przechwycic na kompa. a ja chce skopiowac film, ktory juz mam. daje wiec 'Load Video' czy tam cos odpowiedniego i otwieram jakby wirtualny dysk Kamer. ale jest pusty. co wiec nalezy zrobic :?: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Spróbuj w kamerze włączasz odtwarzanie, a w kompie nagrywanie - w ten sposób musi się zgrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Glory Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Tej metody to nie znam 8O Ja zwylke uzywam portu DV w kamerze i kontrolera FireWire w kompiku. Łączysz kablem, uruchamiasz chociażby VideoStudio i program sam steruje kamerą. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Tej metody to nie znam 8O Ja zwylke uzywam portu DV w kamerze i kontrolera FireWire w kompiku. Łączysz kablem, uruchamiasz chociażby VideoStudio i program sam steruje kamerą. Popieram. Dv+FireWire,ale co do softu to wolę Pinnacle Studio. Co do WiFi to chyba nawet soft nie będzie widział takiego połączenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Sorry porąbało mi się bo ostatnio zgrywałem sporo analogowo z SVHS ;-) Oczywiście przez Fire-Wire program do przechwytywania sam steruje kamerą. Ja używam Adobe Premiere 6.5 i wszystko działa pięknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...