_HuBi_ Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Jezeli podkrece moj procesor do np.2400Mhz tj. 200x12 a nominalna FSB to 133 to tez skoczy mi FSB na PCI i teraz jest ptanie czy nie siądzie mi karta sieciowa??? :?: CZy musialbym zalozyc na nia radiatory zeby nie padła??? :?: Z gory dzieki za pomoc!! :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Twoja plyta glowna ma blokade PCI/AGP wiec FSB nie ma wplywu na ich taktowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło85 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 nforce maja zablokowane pci wiec luz krecisz na tyle na ile wytrzyma proc i plyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło85 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 nforce maja zablokowane pci wiec luz krecisz na tyle na ile wytrzyma proc i plyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Jezeli podkrece moj procesor do np.2400Mhz tj. 200x12 a nominalna FSB to 133 to tez skoczy mi FSB na PCI i teraz jest ptanie czy nie siądzie mi karta sieciowa??? :?: CZy musialbym zalozyc na nia radiatory zeby nie padła :?: Z gory dzieki za pomoc!! :!: sory ale nie moglem sie stopnac ROTFL :lol: jak juz pisali przedmowcy na nf2 agp/pci jest locked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 o żesz <span style="color:red;">[ciach!]</span>a to jakaś nowośc czy też macie oradiatowane sieciówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 no pewnie ze mamy :wink: (biorac pod uwage ze sieciowka w nforce jest zintegorwana w SB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 1) Z ta karta sieciowa to sobie chyba jaja robi hehehe :wink: 2) Wybacz ale jezeli nie masz pojecia nawet o tym o tym ze szyna jest zablokowana to lepiej nie zabieraj sie za podkrecanie, najpierw poczytaj sporo o tym. Bo z takim poziomem wiedzy jaki przed chwila zaprezentowales mozesz najwyzej sobie cos spalic. Na przyklad karte sieciowa poprzez vcore procka :wink: hehehe Sorry ale tez nie moglem z tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Totalny Laik Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 8O skoro tak jest z sieciówkami to czy musze w razie podkręcania załozyć radiatory na gniazda na mysz i klawiature i wentyl na usb ? znów kolejne wydatki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 No i po co sie wysmiewac ?? ja tego nie rozumie ani troszku koles sie legalnie pyta a wy jak te dzieci jazda po nim . Nie kazdy ma o tym pojecie o czym my mamy troszku wyrozumialosci panowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...