narcyz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Witam, Chcialbym troche dalej postawic obudowe, wszystkie kable beda ok, oprocz klawiatury i myszki. Klawiatura to taka najzwyklejsza na ps2 a myszka podlaczone Logitech MX500, podlaczone na USB. Wiem, ze istnieja przedluzki USB, tylko czy myszka nie traci na precyzji itd. po zastosowaniu takiej przedluzki? (wiem, ze troche smieszne, ale wole spytac). Bardziej jednak mnie martwi jak przedluzyc kabel od klawiatury. Nie chcialbym nic odcinac i jakichs samorobek, wiec czy istnieja takie przedluzki? A jesli nie, to moze chcoaiz sa przejsciowki z ps2 na USb, bo w druga strone to wiem ze istnieja. Wtedy bym mogl znowu uzyc przedluzki do USB i czy to to by dzialalo? Topic ten zalozylem, bo na forum jeszcze takeigo nigdzie nie znalazlem, a chcialbym uzyskac na te pytania odp. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Nie orientujecisz sie w jakiej cenie mzoe byc ta przedluzka ps2? Bo USB mam chyba gdzies nawet w domciu. I czy wszystko bedzie dzialalo ok po zastosowaniu tak owych przedluzek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Dzieki za pomoc @. jeszcze popytam w sklepach, a jak nie to kupie na aukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 na żywca tyż da rade :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zalezy co masz na mysli :) -->EDIT<-- Juz kupilem ta przedluzke ps/2. Zaplacilem 9.99 w MM, wiec przyzwoicie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 troche kabla... izolacji... i gotowe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 E tam, wiem ze ide na latwizne, ale ja swoich samorobek to nie jestem zbyt pewien, wiec 9.99 nie bylo tak duzo i qpilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...