dolarek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Mama problem. Założyłem wc, własnej roboty :), ale mam problem. Płyta nie rusza bez podłączonego wętylatora. Nie po to się go pozbywałem żeby mi teraz bruździł. Jak to u was rozwiązaliście ?? Jakaś zwora ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 w biosie powinna byc specjalna opcja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Berkut dlaczego usunołeś w opisie podpis Athlon 1333@1800 ? Czy to jest związane z twoimi aktualnymi pracami nad FC? Na ile ci ten antek na AC chodził? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 na forum overclockers.com.au był schemat generatora impulsów, który oszukiwał płytę. poszukam... http://forums.overclockers.com.au/showthre...15&pagenumber=2 looknij tutaj :mrgreen: - jest tam kilka ciekawych wskazówek Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 A po co kombinowac w BIOSIE powinna byc opcja wylaczajaca ostrzeganie (monitorowanie) wentylatora CPU Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 a jaka to płytka???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolarek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 ECS K7VTA3 v2.3 Panowie - gdybym miał w biosie taką opcję - nikomu bym d.. nie zawracał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...