Marcin5611 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Mam taki problem gdy kopiuje cos na hdd z cd albo innego hdd uzycie procesora wynosi caly czas 95%-99% i nic sie nie da robic na kompie. System po formacie , wszystkie stery wgrane! Przed formatem nie miałem takich problemów-czy ktos moze mi pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 A wgrales stery od plyty glownej ?? Wlaczyles UDMA jaki masz windows ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Masz PIO nna 10000% Zmien w panelu sterowania. P.S.:Czy ten pingwin cos znaczy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Heh stery mam wgrane a windows 2000:) Hm........ Pingwin raczej nic nie oznacza:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...