Gość bazyl Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 siedze sobie na molo i slychee chlup !! patrze mokorka moja leci pod wode. ja oczywiscie za nia ale jej niedogonilem. łeee. ale... ...ale pan ratownik mial sprzet i ja wylowil(dzieki panie ratownik) komurka lezala 2god na sloncu i teraz stoi pionowo naparapecie. Czy padla na 100% czy dasie cos zrobic niewkladam bateri bo sie dygam Model to simens sl45i z gory dziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 wysusz ja dokladnie i sprawdz czy bedzie smigac po wlozeniu baterii. Mysle ze nie powinno sie nic stac powaznego ale nie przekonasz sie puki nie sprawdzisz :P Nie masz juz nic do stracenia :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 hmm ja radze rozebrac fona i wyczyscic plyte w spirytusie (wymoczyc ja jakas noc) potem dokladnie osuszyc, reszte tez wyczyscic, bateria padla na 100% (liion nie lubia kontaktu z woda), moze ruszy ..... ale 2 godz to duzo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Mojemu kumplowi jak byl z lekka podpity, w toalecia oddawal mocz ;) Tez uslyszal chlup odruchowo wsadzil reke do muslzi i wyjal komorke, cale szczezscie ze to byla slubowa. Wysuszyl ja bardzo dokladnie i niestesty juz nie lapala wogole zasiegu. Byl zaniesc ja do naprawy lecz powiedzieli ze nie wiedza co z nia jest. Ten telefon to byla Nokia 6310i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 eh co wy mowicie :] :] :] :] :] . Ja juz mialem takie walki z moja sl45i, a wlasciwie z bateria, ze sama sie wylaczala. Dalem ja pod wode - cala sie wyladowala, botem naladowalem ja ponownie i teraz dziala o niebo lepiej. Polecam rowniez wytarcie stykow w sl45i uzywajac papieru sciernego 800 lub 500. Efekt murowany ! O tel sie nie boj, rozbierz go, sprawdz czy suchy i bedzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Spox tel dziala wlancza sie ale jeszcze na ekranie niezabardzo cos widac cos widac ale po pewnym czasie z nika mysle ze jak poschnie jeszcze dzien to bedzie posx. mit o tym ze bateria litowa nielubi wody w moim przypadku to bajka bo moja dziala. !!!! jappieeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 A ja proponuje poczytac tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Jak dobrze wysuszysz to powinien dzialac, z tego co piszesz to juz powoli dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 a moze by go tak do piekarnika na 20 min wrzucic ustawic temp na jakies 50stopni co wy na to ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 lepiej tego nie rob. Jak cos mozesz ja potraktowac suszarka do wlosow ale tez ostroznie. Ja bym na twoim miejscu nie kombinowal i polozyl ją na parapecie na dzien lub dwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 burn baby, burn :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 posechl 2 dni na parapaecie i dziala jak nuweta. Bateria tez mam pancerny telefon !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 z bateria zonki Ci jeszcze wyskocza, ale spokojnie :) :) :) bedzie zyc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 a ja bym jednak wymoczyl go w spirytusie, jak nie zrobisza tego to podziala jakis czas a potem przelotki pognija i telefon bedzie do kosza (albo na dawce organow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...