Skocz do zawartości
tarous

policja, piraty, pomocy :p

Rekomendowane odpowiedzi

coś mi się nie chce wierzyć, że w Szwecji wszyscy mają legalny soft większość hubów na dc++ to huby szwedzkie na których siedzą tysiące skandynawów i udostępniają nielegalne rzeczy więc tak idylicznie w tym pięknym kraju to chyba nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MOLP - Microsoft Open Licens Policy

Nawet mam takiego Xpeka, przynajmniej niema problemu z updatami, bo niewymaga rejestracji.

a takze MSDN Academic Alliance :!:

juz kilka systemow mam za free dzieki temu ze studiuje na wydziale Elektrycznym :D

a wracajac do piractwa to w akademikach politechniki lubelskiej juz robili nalot ale tylko na wyznaczone pokoje - a to wszystko dzieki zmianie operatora ktory wnikliwie sprawdza kto? ile? i czego? sciaga :(

napisze tyle ze skonczylo sie to na formatowaniu kilku dyskow i ostrzezeniach 8O - z tego co wiem to jedna osoba byla nekana nawet kilka razy bo ciagle zasysala i udostepniala najnowsze filmy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skończy sę tylko tym że ludzie bardziej się zakonspirują...

Kasę którą się marnuje na te bezsensowne nalotym na działanie BSA, itd.. moznabybyło wlozyc w koszta by zmniejszyc cenę oprogramowania..

Co do uczelni... a co jak skonczycie naukę? Informatyk uczy sie całe zycie, hyba ze rząd polski chce bysmy jak pierwsze pokolenie informatryków zatrzymali sie na pascalu i logo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do uczelni... a co jak skonczycie naukę? Informatyk uczy sie całe zycie, hyba ze rząd polski chce bysmy jak pierwsze pokolenie informatryków zatrzymali sie na pascalu i logo...

taka odpowiedz zadawala :wink:

Czy muszę usuwać zainstalowane oprogramowanie po ukończeniu studiów?

Nie. Student może korzystać z oprogramowania wchodzącego w skład MSDN AA również po zakończeniu studiów pod warunkiem, że używa go wyłącznie w celach dopuszczonych licencją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no no ciekawy temat nie wiedzialem ze w szwecji tak jest ... ale teraz jak czytam to mi sie zdaje ze ci ludzie to jak niewolnicy prawa lipa ja bym tak nie mogl .. mimo ze mam licencje na orginalne sys prawie wszystkie ze szkoly i w domu mam orginalnego win me to i tak chyba mam zainstalowanego pirata ale by tak nie bylo gdyby ceny tych programow byly rozsadne .. np dlaczego gre painkillera kupilem orginalna a nie pirata ? bo byla w normalnej cenia ale co z tego jak cd-key w necie juz zajety lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi