Tasior Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 które dvd wybrać spośród dostępnych w tweak sklepie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Liteon 163 (x16/x48) - najtańszy a parametry ma b.dobre. Używam go nonstop i nie sprawia żadnych problemów: szybki, cichy, czyta wszystko (m.in format DVD+RW) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresco Fryzjer Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Ja polecam Ci LG x16. Bardzo dobry napęd za świetną cenę. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 jesli to ma byc dobrej jakosci DVD to napewno nie LiteOn czy LG. z tego co wiem to Pioneer, Toshiba (obydwie x16) sa bardzo przyzwoicie. nie sugeruj sie tylko parametrami ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 :D ja też niedawno kupowałem dvd i wybrałem dvd toshiby to co w opisie nadole :D ale chyba go nie ma na tweak.pl. Jak narazie to nie mam żadnych zastrzeżeń, chodzi dobrze więc polecam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Ech , ja proponuję mojego Pioneera mam go już 1,5 roku i jeszcze mnie nie zawiódł ale co do lg i liteon to myślę że też są o.k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 jesli to ma byc dobrej jakosci DVD to napewno nie LiteOn czy LG. z tego co wiem to Pioneer, Toshiba (obydwie x16) sa bardzo przyzwoicie. nie sugeruj sie tylko parametrami ! No ten pan wie co mowie..Piwo jemu postawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 jesli to ma byc dobrej jakosci DVD to napewno nie LiteOn czy LG. z tego co wiem to Pioneer, Toshiba (obydwie x16) sa bardzo przyzwoicie. nie sugeruj sie tylko parametrami ! No ten pan wie co mowie..Piwo jemu postawie. Każdy chwali to co mam więc ja się dołącze i pochwale Toshibę... Mam i jestem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Mam Samsunga 616T i chodzi super. Jest cichy i czyta nawet byle jakie płyty CD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 jesli to ma byc dobrej jakosci DVD to napewno nie LiteOn czy LG. z tego co wiem to Pioneer, Toshiba (obydwie x16) sa bardzo przyzwoicie. nie sugeruj sie tylko parametrami ! hehe mialem takiego pioniera i ciagle byly z nim problemy teraz mam HITACH i chodzi zaje$$#e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Toshiba SD-M1612 wymiata wszystkie DVD !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...