Flinston Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 witam mam pytanie gdzie podłaczyc wtyczke od monitoringu obrotow wntylatorow w zasilaczu, chodzi mi w ktore miejsce na plycie glownej, czy to ma byc podlaczone do zlacza FAN to z pradem? czy gdzes indziej? z gory dziekuje i pozdrawiam. Robert :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tachion Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 do PWR FAN podlacz powinienes miec takie cos na plycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 do dowolnej wtyczki @ mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 do dowolnej wtyczki @ mobo No może nie do dowolnej,bo do wtyczki sata bym nie wsadził :D Ale do każdej wolnej na fan. Np. sys fan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 dzieki za pomoc tak myslalem ze do zlacza FAN tylko balem sie podlaczyc. :) Podpiolem pod SYS FAN i tak nie pokazuje tych obrotow w programie PC ALERT nie wiem dlaczego tak jest ,gdzie szukac tych obrotow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 zacznij od biosa.. ;-) a jak to jest z pc alertem to nie wiem nie uzywam. moze miec domyslnie ustawione aby nie pokazywal sysfana. set'em'up ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
\\ MarcO // Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 8) podepne sie do tematu i sie spytam który wiatrak jest monitorowany w tej zasiłce :?: , cos obiło mi sie o uszy ale nie jestem pewien ze ten z tyłu od strony wejscia zasilania ,natomiast ten da dole nad prockiem chodzi ze stała prędkoscią :roll: Pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek P Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Płyty główne mają problemy z odczytywaniem tak niskich szybkości obrootowych. Mi bios nie pokazuje szybkości wentylatora PSU, ani niektóre programy. 2 programy, które mi pokazują obroty wentylatora w zasilaczu to: EVEREST, Hardware Doctor. Spróbuj coś ściągnąć i sprawdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...