garm Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 mam radeona 9100 64mb PowerColor ktos podalby mi jakies linki na tym forum gdzie cos o tym pisza albo podal wskazowki jak to zrobic na razie tyle wiem ze w programie riva tuner pokazuje mi 250mhz i ramy 160mhz. na ile mozna to podkrecic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Roznie , zalezy od konkretbej karty. Z ta Twoja moga byc problemy bo ma zanizone taktowanie ramu. Ze tak powiem bylo!! Szukaj !! :P http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=856231 Wystraczy chwile pogrzebac... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garm Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 dzieki dwa pytania co oznacza czestotliwosc przy pamieciach:320 effective ,i po co jak podkrecam 4x5mhz pozniej trzeba robic restart kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...