zibi322 Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 http://www.phy.ntnu.edu.tw/java/Reaction/r...actionTime.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Na defaultowych ustawieniach (predkosc, opor itd...) mam powtarzalny wynik 5,40 m, czasem spadnie do 5,20 a czasem wzrosnie do 5,80 m. Nie wiem czy to dobrze czy zle... :? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 chyba norma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Zastanawiam sie tylko dlaczego nie moge zmienic predkosci :(. No bo kto wlasciwie jedzie 72 km/h...? Jak pruje 140 na lodzkiej to chcialbym wiedziec ile mi czasu zajmie hamowanie zanim przydzwonie w stojacego na swiatlach TIRa... :? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 za 10 razem 1,40 m :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Ja mam od 0,6m do 4.6 m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 za 10 razem 1,40 m :DNo wiesz, mnie ktoryms razem wyszlo 0,00... :lol: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 udało mi sie nawet 0,0m zrobić :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Majdan, widac ze z Ciebie wytrawny gracz... ;) Ale moze ktos wie jak zmusic ten aplet zeby autko jechalo zalozmy 40 m/s? Apropos - ustawcie sobie Friction Coefficient na 0.3 (koniecznie kropka, nie przecinek!) to zobaczycie jak zaj... sie na lodzie hamuje :twisted: (sprobujcie tez 0.7 - deszcz oraz 1.0 - suchy beton; stad wynika ze 3.0 to jakas nieziemska grawitacja heheheh). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 albo ustawcie tarcie na 0.0 :D i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Majdan, widac ze z Ciebie wytrawny gracz... ;) Ale moze ktos wie jak zmusic ten aplet zeby autko jechalo zalozmy 40 m/s? Apropos - ustawcie sobie Friction Coefficient na 0.3 (koniecznie kropka, nie przecinek!) to zobaczycie jak zaj... sie na lodzie hamuje :twisted: (sprobujcie tez 0.7 - deszcz oraz 1.0 - suchy beton; stad wynika ze 3.0 to jakas nieziemska grawitacja heheheh). Pozdr... normalnie w okienku wpisujesz np. 140 i juz masz 140 km/h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Mnie to nie dziala, jezeli predkosc jest wieksza to droga hamowania powinna sie wydluzyc podczas gdy u mnie caly czas w okolicach 31 metrow :?. Po prostu jakiej predkosci bym nie podal - caly czas jedzie 20 m/s. Cos sie kopie... :( Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 mój rekord 0,20 m :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 zobaczcie tez to: http://galeb.etf.bg.ac.yu/~tomcat/reflex.htm Robilem z 10 razy i rekord to 0.1633333, ale da sie mniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...