Skocz do zawartości
Bartek_em

XP-120

Rekomendowane odpowiedzi

a ja mam inne pytanie. jak wyglada kwestia montazu xp-120 na plytach gigabyte? one maja plastikowy backplate na kolkach. kupno przeznaczonego dla gigabyte backplate odpada. nie mozna go dostac w Polsce, zeby bylo smieszniej nawet u niby przedstawicieli Thermalright. wiem, ze mozna to obejsc zachwoujac po prostu oryginalny backplate gigabyte i wkrecajac sruby, bo sam radiator nie jest ciezki, ale chcialbym wiedziec jak to rozwiazali inni posiadacze tandemu gigabyte+thermalright.

Edytowane przez Ferrytowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam inne pytanie. jak wyglada kwestia montazu xp-120 na plytach gigabyte? one maja plastikowy backplate na kolkach. kupno przeznaczonego dla gigabyte backplate odpada. nie mozna go dostac w Polsce, zeby bylo smieszniej nawet u niby przedstawicieli Thermalright. wiem, ze mozna to obejsc zachwoujac po prostu oryginalny backplate gigabyte i wkrecajac sruby, bo sam radiator nie jest ciezki, ale chcialbym wiedziec jak to rozwiazali inni posiadacze tandemu gigabyte+thermalright.

Witam! Backplate do gigabyte kupisz tu: http://www.angela.pl/index.php?action=SzukanieWynik

Sam się zastanawiam ostatnio nad kupnem XP-120.

Obecnie posiadam Scythe katana Cu i jestem średnio zadowolony. Tempy w stresie(po 1,5 h orthosa) to 49-51.

Licze,że po zmianie zejdę do 45-48.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiedziales na post z 23 wrz 2005, 14:40 ... Nie sadzisz ze to juz moze byc troche nieaktualne? :wink:

Rzeczywiście :D No ale może ten ktoś sobie przypomni o poście? Pozatym szukam rzeczowej opinii ,czy dobrze zrobię inwestując w XP120?

Bo ta Scythe katana Cu mogłaby być skuteczniejsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi