szymon_ Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Witam ostatnio na allegro wyleglo sie tych telefonow dosyc duzo ;) postanowilem sobie taki kupic jako drugi telefon, a ze ndazyla sie okazja wyjazdu do Londynu mam pare pytan moze ktos bedzie znal na nie odpowiedzi. Gdzie w Londynie moge kupic ten telefon w zestawie na karte??(w takich zestawach jest sprzedawany na allegro) podobno jest to siec 3G "THREE" i najwazniejsze jaka jest cena?? ;) slyszalem juz rozne opcje jedna to 150 funtow druga 29,90 trzecia 45 a czwarta 75 wiec nie wiem ktora jest prawdziwa;) z gory dzieki za pomoc. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Moze znajdziesz jakis komis w Londynie :) Nie wiem jak jest z sim-lockiem w nim, czy juz komus udalo sie sciagnac z niego, bo moze sie okazac ze beda z tym problemy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 gdzie kupic i za ile juz wszystko wiem :) kosztuje 29.99 + tzreba kupic obowiazkowo rozmowy za 15 funtow ktore jednak mozna sprzedac w komisie. wiec nie wychdozi tak drogo jak na telefon o takich mozliwosciach pozostaje kwesja sim locka wiem ze da sie go zdjac na 100% tylko jak i gdzie ;)?? oto pytanie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Ja ostatnio przywiozłem 8 takich fonów - jak będziesz sprzedawał karte uzupelniającą konto w komisie za 15 funtów dostaniesz 10 to tam ci zdejmą simlocka za te właśnie dziesięć funciaków - jak ja zdejmowałem z 8 to zapłaciłem tylko za 5 więc warto więcej fonów kupić ~~~~~~~~!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...