Pasq Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Slyszalem, ze Big Towery Chiefteca z serii Dragon maja jakas polke pod zasilaczem, przez ktora nie mozna tam wsadzic Zalmana 7000, ja mam wlasnie ten malutki wiatraczek i mam pytanie, czy to tylko w serii Dragon? Czy w serii Matrix tez jest taka półka? Czy w jakiejkolwiekk serii nie ma jej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 we wszystkich big jest ta półka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Ktora sie bardzo ladnie tnie Dremelem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasq Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Czym sie ladnie tnie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Dremelem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasq Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 A co to ? ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 takie cosik wyglada jak duza szczotekcza do zebów na baterie no moze jak sredni ogorek zielony(ten taki co sie do mizerii wkłada) i on ma takie rozne tarczki obrotowe ktore maja wlasciwosci tnąco-szlifujace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Jak sie wytnie to oczewiscie po gwarancji a buda nie straci na stabilnosci? Zamierzam niedlugo dokonac na niej takiej operacji ale obawiam sie ze mi sie rozjedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...