psychodeliczny Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Witam Planuję w najbliższym czasie dokupić kostkę 256 DDR (333 lub 400). Niestety nie posiadam zbyt dużo kasy. Szukam pamięci do ok. 185 zł. Myślałem nad TwinMosami DDR 400 cl 2,5, ale słyszałem, że ostatnio sprawiają sporo problemów. I niestety nie mam innej alternatywy. Widziałem Elixira DDR 400, ale cl 3,0 więc już sam nie wiem. Może macie jakieś propozycje :?: :?: :?: Sprzęt z podpisu. Doradźcie proszę :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 No to widzę, że nikt mi nie pomoże :( Znalazłem Goodramy DDR 400 cl 3,0 za 165 czy to dobry wybór ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 jak niemasz kasy to kup zwykłe 400 mhz z tym ze cas 2.5 najtańsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 No to widzę, że nikt mi nie pomoże :( Znalazłem Goodramy DDR 400 cl 3,0 za 165 czy to dobry wybór ?W tej cenie jest to na pewno dobry wybor, mam taka kosc jedna i dziala mi bez zrzutu timingi 2,5 3 3 6, prime95 stabilny, zadnych problemow, a plyty mamy takie same (MSI KT4AV), wiec przypuszczam ze u Ciebie tez by bylo spoko na tych GoodRAM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 No to się chyba przekonałem i wezmę te Goodramy :) Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...