Nostromo Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Czy wie ktos moze jaka jest roznica pomiedzy Gigabyte Radeon 9600PRO z oznaczeniem GV-R96P128DH a takim samym Gigabyte Radeonem 9600PRO z oznaczeniem GV-R96P128D??, Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zdaje się że jedyna różnica w pamięciach D-2,8ns DH-3,3ns Ponadto DH ma hardware monitoring czyli monitorowanie obrotów wentylka i temp rdzenia. Ale i tak pomimo że DH ma pamięci 3,3 to kręci się tak samo :D Ja akurat mam wersję DH i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostromo Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 no wlasnie ja mam mozliwosc kupna obu kart w tej samej cenie i sie zastanawiam caly czas, ktora brac, czy ten hardware monitoring jest az tak istotny, to chyba po artach widac czy juz nie mozna dalej krecic:), na razie jestem bardziej sklonny kupic wersje z literka D na koncu ze wzgledu na pamiec 2,8ns, ale sam nie wiem, co polecacie? (wiem ze juz bylo wczesniej, ale takiej konkretniej odpowiedzi nie bylo :oops: ) PZDR!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Bierz wersję D. Pamiątki są na niej lepsze powinny się wyżej kręcić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...