Kaczor_Jonasz Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Mam male pytanko, czy te wersje biosa Merlina http://www.oc-lair.com/pub/NF7-S/bios/Merlin/ beda pasowac z moja plyta, czy miedzy wersja NF7-S, a zwykla NF7 jest jakas roznica biosow, czy nie ma zadnej ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Stary - jest caly topic o biosach Merlina gdzie on sam sie udziela - wyjasnione tam jest WSZYSTKO - polecam :idea: BIOS bedzie pasowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Niestety topic został skasowany przez moderów a szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Niestety topic został skasowany przez moderów a szkoda Coś ci chyba przeglądarka lub oczy szwankują, ja go tam widzę dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Niestety jakies 2 godziny temu był niedostepny - ale moderzy dali sie chyba udobruchac i przywrucili go z powycinanymi postami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Zapewne był zamknięty na czas sprzątania, ale ani przez chwilę nie był skasowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...