MC_GasioR Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Mam taką właśnie pomkę jak w tytule. 1000l/h 35W 1,6m Czy pociągnie ona 3 bloki CPU GPU i NB + nagrzewnica od renówki ?? Bloki te to najprawdopodobniej będą X3M, Abadon GPU lite2, Abadon NB lite2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Kurcze, ktoś musi zrobić test układu z "słabiutką pompką" i przynajmniej pięcioma blokami, i w końcu obalić ten mit :( Moja odpowiedź brzmi następująco - tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 A jak jest z głośnością tej pompki ?? Bo mam dylemat czy brać Hydora L-20 czy włąsnie tą o którą sie pyta Gasior. Jest słyszalna z odległości 1,2m ?? Oczywiście podłoże pod nią jakąś gąbkę żeby drgań nie przenosiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Hailea jest dość głośna, bywają trudności z wytłumieniem jej głośności Z jakiej odległości jest słyszalny L-20? Tóż to restrykcyjne pytanie, oto zmienne : - słuch - egzemplarz (czy jest w dobrym stanie, czy nie) - podłoże Generalnie ta pompka jest cicha, da się spokojnie siedzieć przy niej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 No to jednak wezme Hydorka. Czytałem tutaj wiele opinii i dlatego sie na nią zdecydowałem. 2 bloki (na początku tylko CPU) + Kadett+ Rezerwuar pociągnie więc nie ma problemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MC_GasioR Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 No z hałasem w moim przypadku nie ma takiej lipy. Ale jest zatopiona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 ja robiłem test na mj1000 (1000l/h 1.5m) z 5 blokami :!: i 2 nagrzewnicami :!: bloki to: nukleona rev.1 orbital rev.1 proxima bloczek na hdd własnej roboty i bloczek na ram własnje roboty :D nagrzewnice od kadeta i od poloneza wszystko połączyłem tak mj1000>kadet>polonez>nukleona jeden wylot do orbitala drugi do proximy za orbitalem blok na ram a za proxima blok na hdd i wyloty z bloku na ram i hdd połączone trójnikiem Y na wąż 12/16 i do pojemnika z mj1000 i prezpływ był 360l/h według mie to bardzo dobrze a i wszystko na wężach 12/16 około 1.5-2 metry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Mam taką właśnie pomkę jak w tytule. 1000l/h 35W 1,6m Czy pociągnie ona 3 bloki CPU GPU i NB + nagrzewnica od renówki ?? Bloki te to najprawdopodobniej będą X3M, Abadon GPU lite2, Abadon NB lite2. A jak myslisz ? U mnie ciagnie 3 bloki i BIP + zbiornik i daje rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...