mateusz012 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zrobiłem dyskietkę programem MakeDisk który był na dołączony do płyty ze sterownikami, wkładam dyskietkę (oczywiście podczas reinstalacji Win XP) wciskam F6, potem "S" i "Enter".... I nic.... W Windows nie mam dodanego "urządzenia", a owej aplikacji rónież nie mogę zainstalować. Moja płyty na pewno jest obsługiwana.... Pomocy!! Co robię źle?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 IAA po zainstalowaniu zastępuje standardowy kontroler ATA/S-ATA, więc nie będzie widoczny jako nowe urządzenie. IAA instaluje się z poziomu windows, a nie z dyskietki podczas instalacji systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Ale z poziomu Windows aplikacji "mówi", że moja płyta nie jest obsługiwana, a to nie prawda. Podczas reinstalacji Win XP instalator niby zlokalizował i wykrył urządzenie, ale po zakończeniu instalacji nie ma rzadnych zmian- powinno być dostępne dodatkowe urządzenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 hmm... tu chodzi o to że IAAR obsługuje tylko sataRaid z mosta ICH5 czyli intel, a jak masz sillicon raid 3112a to niestety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Ja mam ICH5R, czyli wszystko dobrze. (ICH5 nie ma RAID od Intel'a) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 to pozostaje ci napisać do INTELa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Do ICH5 i ICH5R (z raidem) są różne wersje IAA, poszukaj na CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 IAA działa tylko na ICH5R. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLITH Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zrobiłem dyskietkę programem MakeDisk który był na dołączony do płyty ze sterownikami, wkładam dyskietkę (oczywiście podczas reinstalacji Win XP) wciskam F6, potem "S" i "Enter".... I nic.... W Windows nie mam dodanego "urządzenia", a owej aplikacji rónież nie mogę zainstalować. Moja płyty na pewno jest obsługiwana.... Pomocy!! Co robię źle?? Wybacz, że zapytam, ale... na co Ci IAA RAID skoro w Twoim podpisie widnieje 1x Seagate Barracuda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...