Skocz do zawartości
mateusz012

Pomocy!!! Jak zainstalować Intel Accelerator Aplication RAID

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobiłem dyskietkę programem MakeDisk który był na dołączony do płyty ze sterownikami, wkładam dyskietkę (oczywiście podczas reinstalacji Win XP) wciskam F6, potem "S" i "Enter".... I nic.... W Windows nie mam dodanego "urządzenia", a owej aplikacji rónież nie mogę zainstalować. Moja płyty na pewno jest obsługiwana.... Pomocy!! Co robię źle??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale z poziomu Windows aplikacji "mówi", że moja płyta nie jest obsługiwana, a to nie prawda. Podczas reinstalacji Win XP instalator niby zlokalizował i wykrył urządzenie, ale po zakończeniu instalacji nie ma rzadnych zmian- powinno być dostępne dodatkowe urządzenie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobiłem dyskietkę programem MakeDisk który był na dołączony do płyty ze sterownikami, wkładam dyskietkę (oczywiście podczas reinstalacji Win XP) wciskam F6, potem "S" i "Enter".... I nic.... W Windows nie mam dodanego "urządzenia", a owej aplikacji rónież nie mogę zainstalować. Moja płyty na pewno jest obsługiwana.... Pomocy!! Co robię źle??

Wybacz, że zapytam, ale... na co Ci IAA RAID skoro w Twoim podpisie widnieje 1x Seagate Barracuda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi