Nessay Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Witam mam takie pytanie poniewaz padł mi radeon to kupilem na allegro jakąś tanią grafe, byle by komp działał (windows) i mam teraz pytanie nie pomyslalem o tym wczesniej - czy ta grafa wogole pojdzie na tej plycie? bo ta riva to chyba agp 1x albo 2x nie wiem dokladnie... wiec ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 wiem ze byly rivy AGP x2 i x4 ta x4 powinna dzialaca x2 chyba nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Riva definitywnie nie będzie działać na płycie z AGP x8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 ok ale na abicie kx7-333 to chyba pojdzie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 TAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Karta musi miec AGP 4x zeby pracowac z nowymi plytami obslugujacymi AGP 8x. Ja do niedawna lecialem na TNT2 M64 i wszystko OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Riva definitywnie nie będzie działać na płycie z AGP x8 Mi jakos dziala a obecnie wlasnie mam Rive TNT2 Pro bo Radek padl... i mam ABITa NF7-S czyli AGP 8x... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ale to jest TNT 2, a w topicu mowa o TNT. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 aha, sorki - niedoczytalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 a do tej rivy to jakie stery zwykle forceware? beda pasowac? bo na stronie nvidi pisze TNT2 wiec nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Hmm, chyba tak powinno śmigać. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 a do tej rivy to jakie stery zwykle forceware? beda pasowac? bo na stronie nvidi pisze TNT2 wiec nie wiem... Tak zwykłe - ja zawsze używałem 43.45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Jezeli jest to TNT to na AGP x2 (chociaz niewiem czy byly TNT 16megowe), jezeli TNT2 to na x4, a moze jest to TNT Vanta, w sterach i info o karcie zawsze pisze TNT Vana, a nie TNT2 Vanta, moze to ten model a na nim na pewno pojdzie. Albo pozycz od kogos grafe, ustraw sobie Agpx2 potem wloz te TNT i chyba powinno pojsc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 "]Jezeli jest to TNT to na AGP x2 (chociaz niewiem czy byly TNT 16megowe), jezeli TNT2 to na x4, a moze jest to TNT Vanta, w sterach i info o karcie zawsze pisze TNT Vana, a nie TNT2 Vanta, moze to ten model a na nim na pewno pojdzie. Albo pozycz od kogos grafe, ustraw sobie Agpx2 potem wloz te TNT i chyba powinno pojsc.Na NF7 nie ustawisz AGP 2x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...