t0mster Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 siema, zainstalowalem sobie dzis windows 2000 professional, i mam na nim bluesqreny o tresci: *** Hardware Malfunction Call your hardware vendor for support *** The system has halted *** dobra, nastepnie formacik i zainstalowalem win XP professional i na nim mam to samo, nie kumam czemu te bluesqreny, na 98se wszystko ładnie, mam kompa: PIII 866mhz Abit BX-133 RAID 265mb ram HDD Samsung 60gb SB 128 Geforce 2mx 32mb help ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Spisz kod błedu, czasem też pokazuje się jakiś plik odpowiedzialny za krasz windy ,pewnie chodzi o jakis sterownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 *** Hardware Malfunction Call your hardware vendor for support *** The system has halted *** jest tylko to, nic wiecej nie ma a streownik mam z http://abit-poland.com/prod_mb_show.php?id=29 , musialem sciagnac i zrzucic na dyskitekte i zaladowac przy instalacji windowsa bo nie wykrywalo mi dyskow :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 dobra, teraz mała prozba, poniewaz bardzo słabo znam angielski, wiec mam prozbe, abyscie poszukali dla mnie linkow do sterownikow do plyty glownej [ nie do raida, bo do raida mam, tylko do samej plyty] i do mostków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...