tomcyk Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 yo :) Tak se rozkminiam..czy jak zapodam dodatkowy zasilacz na moim PSU to czy poprawi to jakość prądu przezeń podawanego ?? Dzieki z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 8O :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Chyba chodziło mu o radiator... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Hie hie, no nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 chyba, ze PSU oznacza PlayStationUnit ;-) to moze ten topic mialby sens :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Da ci wiecej halasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 napewno to nei poprawi generowanegonapiecia jedynie moze poprawic chlodzenie ale nie wiem czy ma to sens bo raczej nei powinien sie przegrzewac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: kurcze pieczone..widze ze walnąłem gafe ale topik pisałem bardzo poozno w nocy wiecwybaczcie .... chodzi mi o dodatkowy wentyl:) ale własnie pytałem czy chłodniejszy PSU oznacza lepszejszy prąd ?? hyhy..dzieki tym którzy jednak sie połapali :) hyhy :oops: :P :oops: :P :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Twoja zasiłka ma regulację obrotów wentyla zależnie od temperatury, więc chyba nie ma sensu poprawiać fabryki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 czyli ..nie jest tak ze zimniejsza zasiłka daje lepszejszy prad ?? hmm..no to odpuszcze sobie wiercenie ... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...