RoKFoR Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Kabel jest tylko do zdejmowania sima (choc bez kabla mozna zdjac) przez niego nie wgrasz grafik itp. Zaopatrz sie w irde pod MoBo, pod usb nie polecam za ta cene mozna miec juz BT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 A ja juz nie mam tego telefonu. Sprzedalem bo mnie wkurzal troszke. Teraz mam NOKIE 3310, ale do grudnia (bo mi sie konczy umowa) i bede mial nowy fonik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 A ja juz nie mam tego telefonu. Sprzedalem bo mnie wkurzal troszke. Teraz mam NOKIE 3310, ale do grudnia (bo mi sie konczy umowa) i bede mial nowy fonik :) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Torch musialem w niego zainwestowac tzn bateryjka obudowa polskie menu itd. Teraz mam Nokie 3310, ale tylko do grudnia bo mi sie umowa konczy i bede mial nowy fonik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...