Paweł Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Jak w temacie załozyłem radiatory Revoltec na pamiatki GF 4 ti 4200 Creative. Za pierwszym razem pojawiły sie pasy w windowsie a za drugim sie komp nie włączył :? Z góry dziękuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zdejmij je ?! No ale wyglada na to że mechanicznie ją uszkodziłeś czyli [gluteus maximus] blada raczej bedzie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zdejmij je ?! No ale wyglada na to że mechanicznie ją uszkodziłeś czyli [gluteus maximus] blada raczej bedzie :] ehh zdjołem je i wszystko działa ale jak załoze to znowu to samo :? Na pewno cos da sie zrobć :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 no ludzie HELP !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 No to sprawdź czy czegoś radiatory nie zwierają Może taśmy z miedzią uzywasz do przyklejenia i ona coś zwiera Może pasta na srebrze coś zwiera choć na niej radiatorów nie przykleisz :wink: A mi to wszystko na zwarcie zalatuje :wink: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 No to sprawdź czy czegoś radiatory nie zwierają Może taśmy z miedzią uzywasz do przyklejenia i ona coś zwiera Może pasta na srebrze coś zwiera choć na niej radiatorów nie przykleisz :wink: A mi to wszystko na zwarcie zalatuje :wink: :D Radiator był tasmą dwu-stronną przyklejony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ja też stawiam na zwarcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 A ja nie stawiam lecz jestem tego pewien, ze zostaly zwarte styki pamieci. Kilka dni temu mialem ten sam efekt, kiedy to dalem za duzo thermopoxu, byly takie fajne czarne pasy i rozowe kropeczki :) Ale szoteczka do zebow i rozpuszczalnik i po bolu. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...