Songoku Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 mam taki problem z tym programem chciałem sobie przetestowac stabilność procka przy podkręceniu na 1340 mhz bo nie wiem co nie wytrzymuje w grach bo mi się wieszają czy procek czy karta graficzna.No i rano daje test przed pójściem do szkoły (bo słyszałem że się długo testuje) gdy wróćiłem zobaczyłęm że test nadal leci przez 7 godin sie testował i nic nadal leci ale naszczęśie nie wykrył błędów ale nie ukończył testu przez 7 godzin co jest ile to ma się spawadzac widziałem na stronie że goścu skanował athlona 1ghz@1,33ghz przez 1 godzine 30 min.i otrzymał ocene 6 na 6 ale to mniej ważne .Co jest z tym programem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Program ten testuje procka ponad 11 godzin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 oooo to napewno skorzystam wstane o 6 rano i będe testował kompa do 18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...