M3Sj4sH Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Witam! Moje pytanie brzmi jak w temacie - potrzebuje dosc szybko dokonac wyboru. Zastanawiam sie nad Maxtorem i Samsungiem [ ew. Segate Barracuda ]. Co byscie polecili ? Nie zalezy mi koniecznie na calkowitej ciszy, ale nie chce WDC, i znow bez przesady - nie chce jakiegos glosnego gruchota :) Pozdrawiam EDIT: Aha jeszcze jedno pytanie :) Mam teraz 2 dyski na ata, jak kupie i podepne dysk SERIAL ATA to jak ustawic zeby z niego zastartowal i zainstalowac na nim system ? Mozna tak jesli jest aktyalnie na IBM`ie 16GB na ata ? I rozumiem, ze sie klika F6 na poczatku :) Sorka za takie pytanie, ale w tym jestem zupelnie zielony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 IBM z serii 7k250... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Tak jak wyżej czyli Hitachi DeskStar 7K250 160GB SATA. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Hmm zna ktos moze odp na moje 2 pytanie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitufo Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Polecam Samsunga SATA. Ostatnio te dyski wydaja sie naprawde niezawodne i pracuja cicho. A cena w action.pl to 417 z VAT - nic tylko brac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...