liberator Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Gdzie mozna qpic w stolicy weze, trojniki, zwezki. Bylem w castoramie w obi. I nic nie znalazlem. Sa niby ale to wszystko nie te rozmiary. Potrzebny mi wąż 10/12 taki sam trojnik i zwezka do weza laczacego nagrzewnice od lady z nukleonem. Gdzie tego szukac w sklepach akwarystycznych czy hydraulicznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Raczej w hydraulicznych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidboy Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 na Chełmskiej jest sklep z weżami i złączkami, mieszkam dwie ulice dalej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Jest topic cały o sprzęcie do WC w Wawie, WC po warszawsku sie zwie bodajże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liberator Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 No prosze a ja mieszkam przy czerniakowskiej:) Niestety ten temat jakos inaczej sie nazywa bo szukajka nic nie znalazla. Moze ktos dokladnie wie jak sie ten temat nazywa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 trojniki - te biale plastkowe sa w kazdym leroy merlin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Liberator, moze jakas pomoc?? ja mieszkam na bonifacego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Hej chłopaki! Ja mieszkam przy Bernardyńskiej! :D Tak się składa, że też składam kibelek (WC). Może byśmy się na piwko ( bezalkoholowe;-) umówili? Co do złączek, to ja ostatnio fajne miedziane w Obim na Okęciu kupiłem. Cell fasta tamże fajnego widziałem za 2.79/m. Przy metrze Stokłosy w hydraulicznym facet ma od bólu złączek, a poza tym robi złączki na zamówienie o DOWOLNYCH parametrach! Jakby co, to uderzajcie na priva. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 pifko pifko oczywiscie :) jesli sie zbierze wieksza grupa czemu nie :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liberator Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 ja co do pifka tesh nie mam nic przeciwko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 to niech ktos zaproponuje termin i miejsce a my sie sprobujemy dostosowac :), Biolog jest kolo Ciebie jakas knajpa z pifkiem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidboy Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 hehe i ja się zapisuję :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...