AmFe Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Witam ! Przesiadam sie ze swojego sprzetu(podpis) na 1.PIV 2,8Ghz 800Mhz 1MB 775pin BOX 2.Intel D915PGNL 3.Asus Extreme N5900 128MB,PCI-E (256bit) Co o tym sadzicie ? bedzie to wydajniejsze od mojej maszynki ? I chyba jest to przyszlosciowe rozwizanie? A najwazniejsze o co chcialem zapytac to czy ktos z was wie czy ta karta graf. jest wydajniejsza niz moj radzio 9500pro? nie moge znalezc testow wersji pci-e :-( Z gory za pomoc dziekuje i pozdrawiam !:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Ludzie prosze poradzcie w poniedzialek przesiadka a w tym tyg sprzedaje proca,plyte i pamiec i chcialbym miec pewnosc ze robie dobrze... Ma to starczyc minimalnie na rok do grania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 To, co chcesz zrobić nie ma najmiejszego sensu. Jeżeli uważasz, że masz za małą wydajność w grach to zmień kartę graficzną np. na Gf 6800gt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Hm ale podobno moj kompa dla takiej grafiki jak gf6800 to waskie gardlo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Nie wydaje mi się (a przynajmniej nie do końca). Zestaw, który chcesz kupić jest horrendalnie drogi i nie przyniesie znaczącej poprawy w wydajności. Jeżeli obawiasz się, że Twój komp będzie wąskim gardłem dla takiej grafiki, to możesz zadać takie pytanie w dziale karty graficzne i wtedy dowiesz się jakie są wrażenia użytkowników tych kart na różnych kompach. Ja po prostu odradzam Ci zmianę platformy na tą, którą proponujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleem Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 moje zdanie jest podobne do zdania uzytkownika Złoty :) Twoj teraktualny konfig nie jest zly, jezeli planujesz zmiane, to poczekaj troche, a efekt bedzie lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zmień grafę na coś gf6800 lub Ati X800 i nic nie sprzedawaj. Stracisz mnóstwo kasy a efekt możesz uzyskać znacznie taniej (co nie znaczy ze nowa grafa za ponad 2k to tanio:). Poza tym jak po takiej zmianie grafy nadal bedziesz uważał że jest za wolno to zostawisz grafe a resztę zmienisz i po problemie. Poza tym jeśli kasa nie ma znaczenia to szukał bym czegoś na Socket939. Jakoś tak AMD lubię bardziej ale to kwestia gustu i portfela:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...